Връзка с нас +359 52 819 000

Beach Residence

south-bay

Varna South Bay Beach Residence е целогодишен апарт комплекс във Варна , който се състои от 440 луксозно обзаведени едноспални и двуспални апартаменти. Разположен е на комуникативно и удобно място само на 30 метра от най-дългата плажна ивица в района и на 7км от центъра на град Варна. Модерната визия в съчетание с красивата природа и множеството зелени площи превръщат комплекса в предпочитана дестинация през цялата година.

Varna Sauth Bay Beach Residence

Лоби бар

Varna South Bay Beach Residence разполага с Лоби бар, който има капацитет от 50 места. Предлагаме първокачествени напитки а обслужването се състои от екип професионалисти, с дългогодишен опит в сферата на хотелиерството и ресторантьорството. 

Външен басейн

На територията на комплекса, разбполагаме с външен басейн. Общата му площ е 1000м3

Дължината на басейна е 20 метра, като в басейна има две детски зони, за безопасността и забавлението на вашето дете.

Конферентна зала

Varna South Bay Beach Residence разполага с конферентна зала с капацитет до 10 човека. Подходяща за организиране на фирмени събития в комфортна и функционална зала.

Залата е с обща площ от 35кв.м и разполага с добра Интернет връзка, климатик, flipchart и маркери. В случай, че проявявате интерес, можете да се свържете с нас и да я запазите в удобно за вас време.

Удобства

south-bay

WIFI

Конферентна зала

Паркинг

на 15м.
от плажа

Трансфер

Rent a car

Локация

Полезни връзки