Връзка с нас +359 52 819 000

Цени

south-bay
  1. УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ

1.1. Резервация бихте могли да направите по един от следните начини:

  • пишете ни на e-mail: vsb@front-line.bg ;
  • пратете запитване от формата за контакт на нашия сайт;
  • обадете се на телефон: +35952819000 ;
  • заповядайте на място в хотела.

1.2. След като получим и обработим Вашата заявка, ние ще се свържем с Вас, за да потвърдим възможността за настаняване. – автоматичен отговор:

Уважаеми име гост, 

Благодарим Ви, че избрахте Varna South Bay Beach Residence за Вашата почивка. Моля, уточнете в резервацията си кога да Ви очакваме. Заплащането за престоя е на рецепция при пристигане, с карта или в брой. Моля, не се колебайте да се свържете с нас ако имате други въпроси. Ще Ви очакваме в дата на настаняване(ден.месец.година)

Поздрави, 

Рецепция 

Varna South Bay Beach Residence

  1. УСЛОВИЯ ЗА НАСТАНЯВАНЕ

3.1. Часове за настаняване и освобождаване на стаите:

  • Настаняване всеки ден след 14:00 ч.
  • Освобождаване на стаите до 12:00 ч.

3.3. Домашни любимци не се настаняват.

3.4. Настаняването в хотела става посредством представяне на лични документи, удостоверяващи самоличността на гостите. Предоставените от Вас данни са защитени, съгласно Закона за Защита на Личните Данни и нормативните актове, регламентиращи защитата на информация и се обработват само във връзка с осъществяването на установените изисквания на Закона за Туризма. Моля да се запознаете с ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА КЛИЕНТИ 

5.6. Всички цени, обявени в сайта на……………………………………, както и в e-mail съобщенията на хотела, изпратени до клиента, са в български лева с включен ДДС и туристически данък. В някои случаи е възможно да са обвързани с други предложения, промоции и условия. При необходимост от допълнителна информация относно нашите предложения, екипът ни е на разположение.

5.7. Разходите за допълнителни услуги не се калкулират автоматично в крайната цена и трябва да се заплатят отделно в хотела.

5.8. Хотелът не носи отговорност за загубени, забравени или откраднати вещи от стаите, както и за щети, причинени от трети лица.

5.9. Клиентът поема отговорността да спазва общоприетите норми на добро поведение по време на престоя си в хотела. Всички разходи за причинени материални щети към хотела се дължат от клиента.

5.10. В стаите не се допуска пушене

5.11. Клиентите следва да бъдат пълнолетни според българското законодателство /навършили 18 (осемнадесет) години/. Деца се допускат единствено, в случай, че са придружени от родителите си или други законни представители. Клиентите са длъжни да не оставят децата си без надзор на територията на комплекса

5.12.Комплексът си запазва правото да променя информацията в тази страница и Общите условия по всяко време. Въпреки, че се полагат всички усилия за предоставяне на вярна и точна информация, това не винаги може да бъде гарантирано.

5.13. Когато клиент направи резервация, се счита, че се е запознал с настоящите Общи условия и е съгласен с тях. Резервации приети по телефон, електронна поща или през нашият сайт се считат за възникващо договорно отношение. Извършеното плащане се счита за приемане на Общите условия за пребиваване в хотела.

Цените включват:

Часове за настаняване/напускане

Локация

Полезни връзки